top of page

Joulukukat 2022

HUOM! EMME OTA KESKIVIIKKONA UUSIA TILAUKSIA VASTAAN. TIEDOTAMME TILAUSTEN MAHDOLLISUUDESTA KESKIVIIKKO -ILTANA. VOIT KYSYÄ TILANNETTA MEILTÄ SUORAAN PUHELIMITSE KESKIVIIKKO -ILTANA TAI TORSTAI -AAMUNA.  KAUPALLA SAATAVILLA JOULUKUKKIA RUUKUISSA.

Tervetuloa tilaamaan joulukimppu, jouluasetelma tai joululahjakortti

alla olevalla lomakkeella.

Jouluksi sidomme kolmella teemalla kimppuja.

 

Punainen kimppu sidotaan tummanpunaisilla kauden kukilla, rennolla sidonnalla. Lajikkeina käytetään mm. proteaa, ikilatvaa, tähtiputkea, neilikkaa, skimmiaa, erilaisia heiniä, sekä kukkaa tarjonnan mukaan.

 

Vaaleassa puuteri -kimpussa on sekoitus haaleita, sammuneita sävyjä sekä pääosassa valkoisia joulun kukkia. Kukkina käytetään puuterista ruusua, leinikkiä, jouluruusua, vahakukkaa, sekä muuta kukkaa tarjonnan mukaan.

Boheemissa ruskea-vihreä-valkoisessa kimpussa käytetään luonnollisia kukkia ja oksia, rentoa heinää ja runsaita vihreitä. Kukkina käytetään kuivia, hirssiä, tähtiputkea, Krysanteemia, veronikaa, limoniumia sekä muuta kukkaa tarjonnan mukaan.

Kukat valitaan tukun tarjonnan, hinnan ja laadun perusteella. Jotta varmistamme parhaan laadun sekä kohtuullisen hinnan, pidätämme oikeuden lajikemuutoksiin. 

IMG_5991_edited.jpg
IMG_5994_edited.jpg
IMG_5988_edited.jpg

Kimppuja on valittavana seuraavan kokoisina:

S-koko 30€, M-koko 40€,  L-koko 50€ XL-koko 75€ JA XXL-koko 100€. 

 

Halutessasi voit liittää kimpun oheen joulukortin 2€ hintaan.

joulukranssit

Joulukranssit tehdään aina tilauksesta ja asiakkaan toiveiden mukaan. Kranssin kokoa ja käytettävää materiaalia voi toivoa. Kranssi voidaan sitoa sisä tai ulkokäyttöön. Kranssi voidaan sitoa myös puolikkaana.

Hinnaltaan kranssit ovat tavallisimmin alkaen

n.40cm halk 50€

n. 50cm halk. 60€

Mikäli kranssiin toivotaan runsaammin kukkayksityiskohtia, vaikuttaa se hintaa nostavasti. 

Hinta määritellään  aina kranssikohtaisesti. Kranssi voidaan myös sitoa asiakkaan budjetin pohjalta.

IMG_5901.jpg
IMG_5993_edited.jpg

AMARYLLISKIMPUT

Sidomme amarylliskimppuja kolmessa värissä: valkoisia, persikkaisensävyisiä sekä tummanpunaisia. Mukaan sidomme joulun tunnelmaan sopivaa vihreää,sekä kevyttä lisukekukkaa. Kimppuja on saatavilla kolmessa koossa:

S 30€ sisältäen yhden amarylliksen ja runsaat lisukkeet.

M 50€ sisältäen kolme amaryllistä ja lisukkeet.

 L 80€ sisältäen viisi amaryllistä ja lisukkeet.

 

lahjakortti

Voit antaa lahjakortin valitsemallasi summalla kukkakakauppaan. Kortti on voimassa vuoden ajan. Sen voi käyttää haluamallaan tavalla: kertaostokseen, workshopiin tai vaikkapa säännöllisesti toimitettavaan kimppuun. Lahjakortin voi noutaa myymälästä, se voidaan toimittaa (minimiarvo 30€) 5€ hintaan, tai se voidaan postittaa 3€ hintaan. 

Tutustu säännöllisesti toimitettavaan kimpputilaukseen täältä 

https://www.kukkakauppaminnaekdahl.com/tilaa-säännöllisen-toimituksen-kimp

JOULUISTUTUKSET

Istutukset tehdään aina tilauksesta. Voit nimetä kokoluokkaa ja lajikkeita toiveesi mukaan. Kaupalla on saatavilla myös kauniisti pakattuja joulutähtiä, jouluruusuja ja muita joulun ruukkukukkia. 

18216982969085494.webp

Kukat voi noutaa kaupalta, tai niille voi varata kotiin toimituksen.

 

Hakupäivät:

tiistai 20.12 aamupäivä tai iltapäivä

- keskiviikko 21.12 aamupäivä tai iltapäivä

- torstai 22.12 aamupäivä tai iltapäivä

- perjantai 23.12. klo 10-13 PERJANTAIN TILAUSKANTA ON TÄYSI

 

Aamupäivä tilauksille noutoaika on klo10-15, iltapäivän klo15-18. Mikäli toivot muutosta noutoaikaan, ole ystävällisesti puhelimitse yhteydessä edeltävään päivään mennessä.

Tarjoamme toimituksen Torstaina 22.12. kotiovelle 15€ hintaan Oulun kaupungin alueelle, kaupungin laitamille, kempeleeseen ja oulunsaloon 20€. Muihin naapurikuntiin 10€+ 0,5€/km hintaan. Toimitus tapahtuu klo15-18. Täsmällisiä kellonaikatoiveita emme valitettavasti voi huomioida. Täsmällisen kellonajan tilaus on hinnaltaan 20€.

Tilaa kukat alla olevalla lomakkeella.

Varmistamme tilauksesi seuraavaan arkipäivään mennessä.

 

Tilaus on hyvä tehdä 15.12. mennessä. Otamme vastaan tilauksia myös päivämäärän jälkeen, niin kauan kuin tilauskannassa on tilaa. 14.12. jälkeen tulleiden tilausten lajike- ja väritoiveita täytetään mahdollisuuksien mukaan. Määräpäivään mennessä tulleiden tilausten toiveet huomioidaan väri- ja tunnelmateemojen mukaisesti.

Tilaus maksetaan kaupalta noutaessa tai jos kimppu on tilattu toimituksella, lähetämme tilaajalle maksulinkin toimituspäivänä. 

JOULUKUKKATILAUS

Toimitus vai haku? TÄLLÄ HETKELÄ EMME OTA VASTAAN UUSIA TILAUKSIA
bottom of page