Joulukukat 2021

TOISTAISEKSI EMME OTA TILAUKSIA VASTAAN.

'

Jouluksi sidomme kolmella teemalla kimppuja.

 

Punainen kimppu sidotaan tummanpunaisilla kauden kukilla, rennolla sidonnalla. Lajikkeina käytetään mm. proteaa, ikilatvaa, tähtiputkea, neilikkaa, skimmiaa, erilaisia heiniä, sekä kukkaa tarjonnan mukaan.

 

Vaaleassa puuteri -kimpussa on sekoitus haaleita, sammuneita sävyjä sekä pääosassa valkoisia joulun kukkia. Kokonaisuus viimeistellään ripauksella tummanpunaista. Kukkina käytetään puuterista ruusua, leinikkiä, jouluruusua, vahakukkaa, sekä muuta kukkaa tarjonnan mukaan.

Boheemissa vihreä-valkoisessa kimpussa käytetään pieniä kukkia, rentoa heinää ja runsaita vihreitä. Kukkina käytetään hirssiä, tähtiputkea, veronikaa, limoniumia sekä muuta kukkaa tarjonnan mukaan.

IMG_5991_edited.jpg
IMG_5994_edited.jpg
IMG_5988_edited.jpg

Kimppuja on valittavana seuraavan kokoisina:

S-koko 30€, M-koko 40€,  L-koko 50€ XL-koko 75€ JA XXL-koko 100€. 

 

Halutessasi voit liittää kimpun oheen joulukortin 2€ hintaan.

joulukranssit

Joulukranssit tehdään aina tilauksesta ja asiakkaan toiveiden mukaan. Kranssin kokoa ja käytettävää materiaalia voi toivoa. Kranssi voidaan sitoa sisä tai ulkokäyttöön. Kranssi voidaan sitoa myös puolikkaana.

Hinnaltaan kranssit ovat tavallisimmin

n.40cm halk 45€

n. 50cm halk. 55€

jne.

Hinta määritellään kuitenkin aina kranssikohtaisesti. Kranssi voidaan myös sitoa asiakkaan budjetin pohjalta.

IMG_5901.jpg
IMG_5993_edited.jpg

AMARYLLISKIMPUT

Sidomme amarylliskimppuja kolmessa värissä: valkoisia, persikkaisensävyisiä sekä tummanpunaisia. Mukaan sidomme joulun tunnelmaan sopivaa vihreää,sekä kevyttä lisukekukkaa. Kimppuja on saatavilla kolmessa koossa:

PERSIKKA JA VALKOINEN LOPPUUNMYYTY.

S 30€ sisältäen yhden amarylliksen ja runsaat lisukkeet.

M 45€ sisältäen kolme amaryllistä ja lisukkeet.

 L 75€ sisältäen viisi amaryllistä ja lisukkeet.

 

lahjakortti

Voit antaa lahjakortin valitsemallasi summalla kukkakakauppaan. Kortti on voimassa vuoden ajan. Sen voi käyttää haluamallaan tavalla: kertaostokseen, workshopiin tai vaikkapa säännöllisesti toimitettavaan kimppuun. Lahjakortin voi noutaa myymälästä, se voidaan toimittaa (minimiarvo 30€) 5€ hintaan, tai se voidaan postittaa 3€ hintaan. 

Tutustu säännöllisesti toimitettavaan kimpputilaukseen täältä 

https://www.kukkakauppaminnaekdahl.com/tilaa-säännöllisen-toimituksen-kimp

Kukat voi noutaa kaupalta, tai niille voi varata kotiin toimituksen. Mahdolliset hakupäivät ovat tiistai 21., keskiviikko 22. ja torstai 23.12.. Keskiviikon tilauksille voit valita hakuajaksi klo 10-15 tai klo 15-18. Torstaille otamme vain pienen erän tilauksia. Näille hakuaikana klo 10-12.

Tarjoamme toimituksen keskiviikkona 22.12. kotiovelle 5€ hintaan Oulun kaupungin alueelle, naapurikuntiin 10€ hintaan. Toimitus tapahtuu klo 15-18. Täsmällisiä kellonaikatoiveita emme valitettavasti voi huomioida. Mikäli toivot täsmällisen kellonajan tilausta, siitä velotetaan tavanomainen 10€ toimitusmaksu.

Tilaa kukat allaolevan lomakkeen kautta. Varmistamme tilauksesi seuraavaan arkipäivään mennessä. Tilaus on hyvä tehdä 15.12. mennessä. Otamme vastaan tilauksia myös päivämäärän jälkeen, niin kauan kuin tilauskannassa on tilaa. 15.12. jälkeen tulleiden tilausten lajike- ja väritoiveita täytetään mahdollisuuksien mukaan. Määräpäivään mennessä tulleiden tilausten toiveet huomioidaan väri- ja tunnelmateemojen mukaisesti.

Tilaus maksetaan kaupalta noutaessa tai jos kimppu on tilattu toimituksella, lähetämme tilaajalle maksulinkin toimituspäivänä. 

JOULUKUKKATILAUS

Toimitus vai haku?