workshopit

 

 

Workshop -valikoimassa on tarjolla useammanlaista kranssikurssia: kuivakukkakranssit, vihreä kranssi, sekä pääsiäisen seudussa keväinen ovikranssi. Kimppukurssi, "Kukat sisustuksessa" -kurssi sekä astelmakurssi ovat tarjolla tällä hetkellä vain tilauskursseina.

Workshopit pidetään tällä hetkellä etäkursseina. Materiaalit haetaan workshop -päivänä kaupalta Toppilansalmesta. Setti sisältää kaiken tarvittavan materiaalin, paitsi kukkaleikkurit, jotka osallistuja voi ostaa tarvittaessa materiaalisettiä hakiessa. Osallistujamäärä on kohtuullisen pieni, jotta henkilökohtainen ohjaus olisi mahdollista.  Osallistujat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä. Vahvistan kurssipaikan ilmoittautumisen jälkeen, seuraavaan arkipäivään mennessä. Mikäli kurssi täyttyy, ja halukkaita osallistujia on useampia, järjestetään uusi kurssi. Ilmoittautuminen on sitova, mutta peruutustilanteet arvioidaan tapauskohtaisesti. Paikan voi luovuttaa toiselle henkilölle. 

Kurssihinta sisältää kaikki tarvittavat materiaalit ja  ohjauksen. Osallistujat voivat toivoa käytettävää materiaalia ilmoittautumisen yhteydessä.

Edelleen on mahdollista varata myös yksityisiä Workshopeja. Ne voidaan toteuttaa joko toimitilassani, tai asiakkaan valitsemassa paikassa. Kurssien hinnat ja kesto suunnitellaan toivottujen sisältöjen, materiaalin runsaus ja osallistujien lukumäärän pohjalta. Workshop on mahdollista toteuttaa myös esimerkiksi yhdelle henkilölle. 

Kurssitarjonta täydentyy sivulle kevään edetessä.

14.1.Torstaina klo 18 Vihreä sisäkranssi -workshop etäyhteydellä

Kurssilla tehdään vihreä kranssi runsaista vihreistä ja luonnonoksista. Osallistuja voi toivoa materiaalia myös etukäteen. Mikäli toiveita ei esitetä, materiaalisetti sisältää kahdenlaista eukalyptusta, ruskusta, luonnonoksia, sekä pistaasia. Tarvikkeet haetaan Toppilansalmesta kukkakaupalta torstain aikana. Tarvikesetti sisältää kaikki tarvittavat tarvikkeet, kukkaleikkurit eivät sisälly kokonaisuuteen. Niitä on mahdollista ostaa kaupalta tarvikesettiä hakiessa. Kurssin aluksi kranssinsidonta näytetään yhteisesti, sen jälkeen sidonnassa ohjataan etäyhteydellä henkilökohtaisesti. Kurssin hinta 45€.

15.1. Perjantaina klo 18 kuivakranssiworkshop etäyhteydellä

Kurssilla tehdään  kuivista materiaaleista puolikas kranssi. Tarvikkeet haetaan Toppilansalmesta kukkakaupalta perjantain aikana. Osallistuja voi halutessaan toivoa haluamiaan materiaaleja. Tarvikesetti sisältää kaikki tarvittavat tarvikkeet, kukkaleikkurit eivät sisälly kokonaisuuteen. Niitä on mahdollista ostaa kaupalta tarvikesettiä hakiessa. Kurssin aluksi kranssin teko näytetään yhteisesti, sen jälkeen sidonnassa ohjataan etäyhteydellä henkilökohtaisesti. Kurssin hinta on 50€. 

Ilmoittaudu
Osallistun seuraavaan workshopiin:

© 2023 by Odam Lviran. Proudly created with Wix.com.

  • Instagram - Black Circle
  • facebook-square
  • Pinterest Black Square