workshopit

 

 

Workshop -valikoimassa on vaihtuvasti tarjolla useammanlaisia kranssikursseja eri materiaaleista tehtyinä. Lisäksi on kimpun sidonta-kursseja, "kukat sisustuksessa" -kursseja sekä astelmakursseja. Osallistujat voivat toivoa käytettävää materiaalia ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistujat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujamäärä pidetään kohtuullisen pienenä, jotta henkilökohtainen ohjaus on paremmin mahdollista.

Vahvistamme kurssipaikan ilmoittautumisen jälkeen seuraavaan arkipäivään mennessä. Mikäli kurssi täyttyy, ja halukkaita osallistujia on useampia, voidaan mahdollisuuksien mukaan järjestää uusi kurssi. Ilmoittautuminen on sitova, mutta peruutustilanteet arvioidaan tapauskohtaisesti. Paikan voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Kurssihinta sisältää kaikki tarvittavat materiaalit sekä  ohjauksen. Kukkaleikkureita saa kurssin ajaksi lainaan tai sellaiset voi ostaa itselleen omaksi.

Mahdollista on varata myös yksityisiä Workshopeja. Ne voidaan toteuttaa joko kukkakaupalla tai asiakkaan valitsemassa paikassa, kuten omassa kodissa. Kurssien hinnat ja kesto suunnitellaan toivottujen sisältöjen, materiaalin runsaus ja osallistujien lukumäärän pohjalta.

Ole rohkeasti yhteydessä! 

NYT TARJOLLA

WORSHOPIT:

keskiviikkona 6.4. klo 17-19 vihreä, keväinen pääsiäiskranssi sisä- tai ulkokäyttöön. Käytetään ajankohtaisia vihreitä, viimeistellään helmililjoilla ja narsisseilla. Kurssimaksu 45€. Osallistuja voi halutessaan tehdä muhkean tai suurempaan pohjaan tehdyn kranssin 10€ lisähintaan. 

 

Keskiviikkona 13.4. klo 17-19 Keväinen pääsiäisen kukka-asetelma verkkotekniikalla. Asetelmassa käytetään pohjana kukkasientä ekologisempaa kanaverkkoa. Asetelman astia kuuluu kurssin hintaan. Osallistuja voi halutessaan ottaa oman astian kurssille (suuaukon koko n.10-15cm, ei läpinäkyvä). Kukkina käytetään sesongin kauneimpia, kevään heleitä kukkia. Kurssilla käydään läpi yleisesti leikkokukkien käyttöä ja asetelmatekniikoita. Asetelman voi sitoa pääsiäisen juhlapöytään.

Kurssin hinta 49€

OSOITE: SATAMATIE 14 A L 4

 

Ilmoittaudu
 
Valitse, mille päivälle ilmoittaudut