workshopit

 

 

Workshop -valikoimassa on vaihtuvasti tarjolla useammanlaisia kranssikursseja eri materiaaleista tehtyinä. Lisäksi on kimpun sidonta-kursseja, "kukat sisustuksessa" -kursseja sekä astelmakursseja. Osallistujat voivat toivoa käytettävää materiaalia ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistujat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujamäärä pidetään kohtuullisen pienenä, jotta henkilökohtainen ohjaus on paremmin mahdollista.

Vahvistamme kurssipaikan ilmoittautumisen jälkeen seuraavaan arkipäivään mennessä. Mikäli kurssi täyttyy, ja halukkaita osallistujia on useampia, voidaan mahdollisuuksien mukaan järjestää uusi kurssi. Ilmoittautuminen on sitova, mutta peruutustilanteet arvioidaan tapauskohtaisesti. Paikan voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Kurssihinta sisältää kaikki tarvittavat materiaalit sekä  ohjauksen. Kukkaleikkureita saa kurssin ajaksi lainaan tai sellaiset voi ostaa itselleen omaksi.

Mahdollista on varata myös yksityisiä Workshopeja. Ne voidaan toteuttaa joko kukkakaupalla tai asiakkaan valitsemassa paikassa, kuten omassa kodissa. Kurssien hinnat ja kesto suunnitellaan toivottujen sisältöjen, materiaalin runsaus ja osallistujien lukumäärän pohjalta.

Ole rohkeasti yhteydessä! 

NYT TARJOLLA

WORSHOP

TIISTAINA 23.11.2021 KLO 17.30

Kurssilla tehdään talvinen, siro tai keskikokoinen kranssi,

jossa päämateriaaleina

ovat erilaiset havulajikkeet. Lisäksi tarjolla on ajankohtaisia vihreitä ja heiniä.

Kranssi sopii joko sisä- tai ulkokäyttöön.

OSOITE: SATAMATIE 14 A L 4

Hinta 45€,

sisältäen ohjauksen, tarvittavat materiaalit

sekä pientä naposteltavaa.

Halutessaan kurssilainen voi tehdä suuremman ja muhkeamman 

kranssin 55€ hintaan. 

Tervetuloa!

 

Ilmoittaudu
 
Valitse, mille päivälle ilmoittaudut