top of page

workshopit

 

 

Workshop -valikoimassa on vaihtuvasti tarjolla useammanlaisia kranssikursseja eri materiaaleista tehtyinä. Lisäksi on kimpun sidonta-kursseja, "kukat sisustuksessa" -kursseja sekä astelmakursseja. Osallistujat voivat toivoa käytettävää materiaalia ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistujat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujamäärä pidetään kohtuullisen pienenä, jotta henkilökohtainen ohjaus on paremmin mahdollista.

Vahvistamme kurssipaikan ilmoittautumisen jälkeen seuraavaan arkipäivään mennessä. Mikäli kurssi täyttyy, ja halukkaita osallistujia on useampia, voidaan mahdollisuuksien mukaan järjestää uusi kurssi. Ilmoittautuminen on sitova, mutta peruutustilanteet arvioidaan tapauskohtaisesti. Paikan voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Kurssihinta sisältää kaikki tarvittavat materiaalit sekä  ohjauksen. Kukkaleikkureita saa kurssin ajaksi lainaan tai sellaiset voi ostaa itselleen omaksi.

Mahdollista on varata myös yksityisiä Workshopeja. Ne voidaan toteuttaa joko kukkakaupalla tai asiakkaan valitsemassa paikassa, kuten omassa kodissa. Kurssien hinnat ja kesto suunnitellaan toivottujen sisältöjen, materiaalin runsaus ja osallistujien lukumäärän pohjalta.

Ole rohkeasti yhteydessä! 

NYT TARJOLLA

WORKSHOP:

28.2. Tiistaina klo 17-18.30 Talvinen asetelma verkkotekniikalla. Tutustumme kukka-asetelmien tekniikoihin. Tutustumme vähemmän luontoa kuormittaviin vaihtoehtoihin kukka-alalla. Teemme asetelmat käyttäen lähiluonnosta erilaisia materiaaleja, yhdistettynä euroopassa tuotettuihin vihreisiin ja leikkokukkiin. 

Halutessaan osallistuja voi käyttää pelkkiä lähituotteita.

Hinta 49€. Hinta sisältää ohjauksen sekä tarvittavat materiaalit. 

8.3. Keskiviikkona klo 17-18.30 Naistenpäivän kimppu -workshop. Sidomme runsaat, vahvat ja herkät kimput naistenpäivän teemassa. Materiaaleina leiskuvia ja herkkiä kauden kukkia. Käydään läpi kimpun sidontaan liittyvää tekniikkaa, leikkokukkien käsittelyä ja huoltoa, sekä maljakon valintaa.

 

Hinta 49€. Hinta sisältää ohjauksen sekä kaikki tarvittava materiaali.

Osallistumismaksusta ohjataan 5€

Naisten Linja Suomessa ry:n toiminnan tukemiseen.

https://naistenlinja.fi/naistenpaiva

23.3. Torstaina klo 17-19 Pääsisäiskranssi -workshop. Teemme workshopissa risuista, pajusta, sekä vihreistä kevään kranssit sisä- tai ulkokäyttöön. Kranssit viimeistellään sipulikukilla sekä muilla sesonkiin sopivilla koristeilla. 

Hinta 49€ sisältäen ohjauksen sekä kaikki tarvittavat materiaalit, 

OSOITE:

Koskitie 25 b1

90500 Oulu

HUOM! Mikäli lomakkeen lähettämisessä ilmenee ongelmaa,

ole hyvä ja laita viestiä info@kukkakauppaminnaekdahl.com.

Selvitämme ongelmaa.

Ilmoittaudu
 
Valitse, mille päivälle ilmoittaudut
bottom of page