top of page

workshopit

 

 

Workshop -valikoimassa on vaihtuvasti tarjolla useammanlaisia kranssikursseja eri materiaaleista tehtyinä. Lisäksi on kimpun sidonta-kursseja, "kukat sisustuksessa" -kursseja sekä astelmakursseja. Osallistujat voivat toivoa käytettävää materiaalia ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistujat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujamäärä pidetään kohtuullisen pienenä, jotta henkilökohtainen ohjaus on paremmin mahdollista.

Vahvistamme kurssipaikan ilmoittautumisen jälkeen seuraavaan arkipäivään mennessä. Mikäli kurssi täyttyy, ja halukkaita osallistujia on useampia, voidaan mahdollisuuksien mukaan järjestää uusi kurssi. Ilmoittautuminen on sitova, mutta peruutustilanteet arvioidaan tapauskohtaisesti. Paikan voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Kurssihinta sisältää kaikki tarvittavat materiaalit sekä  ohjauksen. Kukkaleikkureita saa kurssin ajaksi lainaan tai sellaiset voi ostaa itselleen omaksi.

Mahdollista on varata myös yksityisiä Workshopeja. Ne voidaan toteuttaa joko kukkakaupalla tai asiakkaan valitsemassa paikassa, kuten omassa kodissa. Kurssien hinnat ja kesto suunnitellaan toivottujen sisältöjen, materiaalin runsaus ja osallistujien lukumäärän pohjalta.

Ole rohkeasti yhteydessä! 

NYT TARJOLLA

WORKSHOP:

4.10. keskiviikkona klo 17-19 Syksyinen kimppu -workshop Sidomme runsaat ja boheemit, syksyiset kimput. Materiaaleina käytämme ajankohtaisia leikkoja, runsaita luonnonmateriaaleja, sekä syksyisiä vihreitä.

Kurssin hinta 49€, sisältää ohjauksen, sidontamateriaalit sekä -välineet. 

10.10. tiistaina klo 17-19 Syksyinen kranssi -workshop Sidomme kranssit sisä- tai ulkokäyttöön, kokonaiset tai puolikkaat. Materiaaleina käytämme ajankohtaisia vihreitä, runsaita luonnonmateriaaleja, sekä syksyisiä kasviyksityiskohtia. Kranssit viimeistellään kauniilla nauhoilla. 

Kurssin hinta 49€, sisältää ohjauksen, sidontamateriaalit sekä -välineet. 

19.10. torstaina klo 17-19 Syksyinen kranssi -workshop Sidomme kranssit sisä- tai ulkokäyttöön, kokonaiset tai puolikkaat. Materiaaleina käytämme ajankohtaisia vihreitä, runsaita luonnonmateriaaleja, sekä syksyisiä kasviyksityiskohtia. Kranssit viimeistellään kauniilla nauhoilla. 

Kurssin hinta 49€, sisältää ohjauksen, sidontamateriaalit sekä -välineet. 

 

OSOITE:

Koskitie 25 b1

90500 Oulu

HUOM! Mikäli lomakkeen lähettämisessä ilmenee ongelmaa,

ole hyvä ja laita viestiä info@kukkakauppaminnaekdahl.com.

Selvitämme ongelmaa.

Ilmoittaudu
 
Valitse, mille päivälle ilmoittaudut
bottom of page