syksyn workshopit

 

 

Syksyn workshop -valikoimassa on tarjolla useammanlaista kranssikurssia: kuivakukkakranssit, vihreä kranssi syksyyn, jättikranssikurssi, sekä joulun ajalle havuisemmat ja jouluisemmat kranssikurssit. Kimppukurssi, sekä astelmakurssi on tarjolla myöhemmin syksyllä. Lisäksi on tarjolla leikkokukat sisustuksessa -kurssi, sekä hääjuhlapaikan DIY -kukkakurssi. 

Workshopit pidetään Toppilansalmen toimitilassa. Osallistujamäärä on enintään kahdeksan henkilöä. Pieni osallistujamäärä mahdollistaa rauhallisen tunnelman, sekä henkilökohtaisen ohjauksen. Myös koronavirusteilanteen vaatimat turvavälit on näin helpompi toteuttaa. Alkusyksyn kursseille voi asiakkaan toiveesta osallistua myös liiketilan ulkopuolella ( piha-alue on samassa yhteydessä liiketilan kanssa). Kurssin pitäjänä käytän kasvomaskia, myös osallistuja voi halutessaan käyttää suojaimia. Osallistujat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä. Vahvistan kurssipaikan ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli kurssi täyttyy, ja halukkaita osallistujia on useampia, järjestetään uusi kurssi. Ilmoittautuminen on sitova, mutta peruutustilanteet arvioidaan tapauskohtaisesti. Paikan voi luovuttaa toiselle henkilölle. 

Kurssihinta sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, ohjauksen ja pientä syötävää. 

Edelleen on mahdollista varata myös yksityisiä Workshopeja. Ne voidaan toteuttaa joko toimitilassani, tai asiakkaan valitsemassa paikassa. Kurssien hinnat ja kesto suunnitellaan toivottujen sisältöjen, materiaalin runsaus ja osallistujien lukumäärän pohjalta. Workshop on mahdollista toteuttaa myös esimerkiksi yhdelle henkilölle. 

Kurssitarjonta täydentyy sivulle syksyn edetessä.

16.9. Keskiviikko klo 16.15 -1.15 sekä klo 19-21

Kranssi kuivakukista

Workshopissa tehdään puolikranssi kuivakukista ja kauniisti kuivuvista materiaaleista. Kranssi tehdään 40cm halkaisijan metallirenkaalle. Materiaaleina käytetään ruskusta, eukalyptusta, erilaisia heiniä ja palmun oksia. Saatavilla myös luonnonmateriaaleja. 

Kranssi viimeistellään kauniilla nauhoilla. Kranssin voi toteuttaa myös omalle kranssipohjalle, myynnissä on myös papurinon vanerirenkaita.  Hinta 45€.

1.10. Torstai klo 16.15-18.15 ja 19-21.

Vihreä kranssi

Workshopissa tehdään runsas, vihreä kranssi 40cm metallirenkaaseen. Materiaaleina käytetään ruskusta, eukalyptuksia, heiniä, saniaisia, mahkalehteä ja muita ajankohtaisia vihreitä. Saatavilla myös runsaita luonnonmateriaaleja. Kranssi viimeistellään kauniilla nauhoilla. Hinta 45€ 

14.10. Keskiviikko  klo 17-20

Kukat sisustuksessa

Worshopissa käydään läpi, miten luonnonmateriaaleja, oman penkin kukkia ja vaikkapa leikkoja marketeista voidaan käyttää arkipäiväisinä kodin kaunistajina. Valitaan sopivia maljoja erilaisille kukille ja kimpuille, käydään läpi kukkien keskeistä käsittelyä ja hoitoa. Tutustutaan kukkasiilin käyttöön.  Kurssille voi tuoda halutessaa omia maljoja, niihin ideoidaan ja kokeillaan sopivia kukkia ja sidontatapoja. Workshop sisältää useampia demoja, lopuksi tehdään pienimuotoinen astelma kanaverkkotekniikalla omaan astiaan. Osallistujat voivat myös toivoa illan sisältöä.

Workshopin aikana on mahdollista ostaa DIY -materiaalia sidontatarvikkeista leikkoihin ja vihreisiin. Hinta 45€

 

 

Ilmoittaudu
Ilmoittaudun seuraavaan workshopiin

© 2023 by Odam Lviran. Proudly created with Wix.com.

  • Instagram - Black Circle
  • facebook-square
  • Pinterest Black Square