workshopit

 

 

Workshop -valikoimassa on vaihtuvasti tarjolla useammanlaisia kranssikursseja eri materiaaleista tehtyinä. Lisäksi on kimpun sidonta-kursseja, "kukat sisustuksessa" -kursseja sekä astelmakursseja. Osallistujat voivat toivoa käytettävää materiaalia ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistujat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujamäärä pidetään kohtuullisen pienenä, jotta henkilökohtainen ohjaus on paremmin mahdollista.

Vahvistamme kurssipaikan ilmoittautumisen jälkeen seuraavaan arkipäivään mennessä. Mikäli kurssi täyttyy, ja halukkaita osallistujia on useampia, voidaan mahdollisuuksien mukaan järjestää uusi kurssi. Ilmoittautuminen on sitova, mutta peruutustilanteet arvioidaan tapauskohtaisesti. Paikan voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Kurssihinta sisältää kaikki tarvittavat materiaalit sekä  ohjauksen. Kukkaleikkureita saa kurssin ajaksi lainaan tai sellaiset voi ostaa itselleen omaksi.

Mahdollista on varata myös yksityisiä Workshopeja. Ne voidaan toteuttaa joko kukkakaupalla tai asiakkaan valitsemassa paikassa, kuten omassa kodissa. Kurssien hinnat ja kesto suunnitellaan toivottujen sisältöjen, materiaalin runsaus ja osallistujien lukumäärän pohjalta.

Ole rohkeasti yhteydessä! 

NYT TARJOLLA

WORKSHOP:

7.12. KESKIVIIKKO klo 17-19 Joulukranssi sisä- tai ulkokäyttöön. Materiaaleina käytämme havuja, ajankohtaisia vihreitä, kuivia kasveja, sekä karheita luonnonmateriaaleja. Osallistuja voi tehdä joko kokonaisen tai puolikkaan kranssiin. Kurssihintaan sisältyy materiaalit keskikokoiseen kranssiin. Halutessaan osallistuja voi 10€ lisähinnalla tehdä muhkeamman kranssin.

Hinta 49€, sisältää ohjauksen ja kaikki tarvittavat materiaalit

8.12. Torstai 1 klo 16.15-18.15 Joulukranssi sisä- tai ulkokäyttöön. Materiaaleina käytämme havuja, ajankohtaisia vihreitä, kuivia kasveja, sekä karheita luonnonmateriaaleja. Osallistuja voi tehdä joko kokonaisen tai puolikkaan kranssiin. Kurssihintaan sisältyy materiaalit keskikokoiseen kranssiin. Halutessaan osallistuja voi 10€ lisähinnalla tehdä muhkeamman kranssin.

Hinta 49€, sisältää ohjauksen ja kaikki tarvittavat materiaalit.

8.12. Torstai 2 klo 19-21 Joulukranssi sisä- tai ulkokäyttöön. Materiaaleina käytämme havuja, ajankohtaisia vihreitä, kuivia kasveja, sekä karheita luonnonmateriaaleja. Osallistuja voi tehdä joko kokonaisen tai puolikkaan kranssiin. Kurssihintaan sisältyy materiaalit keskikokoiseen kranssiin. Halutessaan osallistuja voi 10€ lisähinnalla tehdä muhkeamman kranssin.

Hinta 49€, sisältää ohjauksen ja kaikki tarvittavat materiaalit.

13.12. Tiistai 1 klo 16.15-18.15 Joulukranssi sisä- tai ulkokäyttöön. Materiaaleina käytämme havuja, ajankohtaisia vihreitä, kuivia kasveja, sekä karheita luonnonmateriaaleja. Osallistuja voi tehdä joko kokonaisen tai puolikkaan kranssiin. Kurssihintaan sisältyy materiaalit keskikokoiseen kranssiin. Halutessaan osallistuja voi 10€ lisähinnalla tehdä muhkeamman kranssin.

Hinta 49€, sisältää ohjauksen ja kaikki tarvittavat materiaalit

13.12. TIISTAI 2 klo 19-21 Joulukranssi sisä- tai ulkokäyttöön. Materiaaleina käytämme havuja, ajankohtaisia vihreitä, kuivia kasveja, sekä karheita luonnonmateriaaleja. Osallistuja voi tehdä joko kokonaisen tai puolikkaan kranssiin. Kurssihintaan sisältyy materiaalit keskikokoiseen kranssiin. Halutessaan osallistuja voi 10€ lisähinnalla tehdä muhkeamman kranssin.

Hinta 49€, sisältää ohjauksen ja kaikki tarvittavat materiaalit

14.12. Keskiviikko  klo 17-19 Joulukranssi sisä- tai ulkokäyttöön. Materiaaleina käytämme havuja, ajankohtaisia vihreitä, kuivia kasveja, sekä karheita luonnonmateriaaleja. Osallistuja voi tehdä joko kokonaisen tai puolikkaan kranssiin. Kurssihintaan sisältyy materiaalit keskikokoiseen kranssiin. Halutessaan osallistuja voi 10€ lisähinnalla tehdä muhkeamman kranssin.

Hinta 49€, sisältää ohjauksen ja kaikki tarvittavat materiaalit

15.12. Torstai 1 klo 17-19 Joulukranssi sisä- tai ulkokäyttöön. Materiaaleina käytämme havuja, ajankohtaisia vihreitä, kuivia kasveja, sekä karheita luonnonmateriaaleja. Osallistuja voi tehdä joko kokonaisen tai puolikkaan kranssiin. Kurssihintaan sisältyy materiaalit keskikokoiseen kranssiin. Halutessaan osallistuja voi 10€ lisähinnalla tehdä muhkeamman kranssin.

Hinta 49€, sisältää ohjauksen ja kaikki tarvittavat materiaalit

OSOITE:

Koskitie 25 b1

90500 Oulu

 

Ilmoittaudu
 
Valitse, mille päivälle ilmoittaudut