Tilaa kimppu

Sidomme kauniit, luonnolliset ja herkät kimput onnitteluun, osanottoon tai vaikkapa kodin piristykseksi.

Kukat voi joko noutaa kaupalta, tai toimitamme kukat toivomaasi ositteeseen. Toimitusmaksu on 10€ Oulun kaupungin alueelle ja liepeille. Toisinaan tarjoamme ilmaisia toimituksia.

Toimimme tilauskukkakauppana, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että kukat tilataan kaupalle lähtökohtaisesti tilauksia varten. Jos sinulla on toiveissasi erikoisimpia kukkalajikkeita, tilaamalla kukat hyvissä ajoin, voidaan toiveesi huomioida kukkatilausta tehdessä. Kukkia kuitenkin löytyy myös äkkinäisempäänkin tarpeeseen.

Mikäli toivot kimppua samalle, tai seuraavalle päivälle, on suositeltavaa lomakkeen täytön jälkeen soittaa meille. Lähetettyäsi tilauksen, hyväksymme sen sähköpostitse seuraavaan arkipäivään mennessä. 

Kukkia tilatessa voit toivoa lajikkeita, värejä ja tunnelmaa. Tilaukseen voi myös liittää inspiraatiokuvaa.  Asiakas itse määrittää hinnan toivomalleen kimpulle. Mikäli toivottu lajike ei sovi annettuun budjettiin, kukkavalintaa voidaan yhteisesti tarkistaa.

Saatavilla on kaunis valikoima, kiitos-, onnittelu- ja osanottokortteja. Kimput pakataan aina kauniisti ja viimeistellään kangasnauhoilla.

kukkatilaus

© 2023 by Odam Lviran. Proudly created with Wix.com.

  • Instagram - Black Circle
  • facebook-square
  • Pinterest Black Square