YSTÄVÄNPÄIVÄN KUKAT

Ystävänpäivänä sidomme pehmeänsävyisiä vaaleanpunaisia kimppuja. Kimppuja on valittavanasi kolmessa koossa 25€, 40€ ja 65€ hintaisina. 

Kukat voi noutaa kaupalta perjantaina tai lauantaina, tai niille voi varata kotiin toimituksen. Toimitusmaksu on yhdelle kimpulle 5€. Jos tilaat kaksi tai useamman kimpun, toimitus on ilmainen.

Toimitukseen on mahdollista lisätä Kakkukahvila Mira Poppinsin herkullisia leivoksia tai kakkuja. Tarjolla on pieni mansikkamoussekakku 30€ hintaan, sekä vadelmapassionsuklaa -leivoksia 2kpl 12€ hintaan. 

Mainitse tilatessa kimpun hinta, sekä mahdolliset toiveet kukkalajikkeiden suhteen. Tilaajan nimi, sähköpostisoite ja puhelinnumero. Mikäli kukat tilataan kotiin toimitettuna, lisätään katuosoite. Jos tilaus on lahjatilaus, lahjansaajan nimi ja puhelinnumero on hyvä mainita. Jos lahjatilaukseen liitetään kortti, sen teksti lisätään. Mainitse haluttu toimitus- tai hakupäivä. Lisäksi tiedot Mira Poppinsin toivotuista herkuista.

Tilauksen voi lähettää tilaa kimppu -välilehdeltä, sähköpostitse minna.ekdahl@outlook.com , instan kautta tai vaikkapa puhelimitse 050-3653616.

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!

© 2023 by Odam Lviran. Proudly created with Wix.com.

  • Instagram - Black Circle
  • facebook-square
  • Pinterest Black Square