workshopit

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

 

 

Workshop -valikoimassa on vaihtuvasti tarjolla useammanlaisia kranssikursseja eri materiaaleista tehtyinä. Lisäksi on kimpun sidonta-kursseja, "kukat sisustuksessa" -kursseja sekä astelmakursseja. Osallistujat voivat toivoa käytettävää materiaalia ilmoittautumisen yhteydessä.

Workshopit pidetään tällä hetkellä pääsääntöisesti etäkursseina. Materiaalit haetaan workshop -päivänä kaupaltamme Toppilansalmesta. Materiaalisetti sisältää kaiken tarvittavan materiaalin workshopiin, paitsi kukkaleikkurit, mutta nekin osallistuja voi ostaa halutessaan meiltä materiaalisettiä hakiessaan.

Osallistujat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujamäärä pidetään kohtuullisen pienenä, jotta henkilökohtainen ohjaus on paremmin mahdollista.

Vahvistamme kurssipaikan ilmoittautumisen jälkeen seuraavaan arkipäivään mennessä. Mikäli kurssi täyttyy, ja halukkaita osallistujia on useampia, järjestetään uusi kurssi. Ilmoittautuminen on sitova, mutta peruutustilanteet arvioidaan tapauskohtaisesti. Paikan voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Kurssihinta sisältää kaikki tarvittavat materiaalit (paits leikkurit) sekä  ohjauksen.

Mahdollista on varata myös yksityisiä Workshopeja. Ne voidaan toteuttaa joko toimitilassani, tai asiakkaan valitsemassa paikassa. Kurssien hinnat ja kesto suunnitellaan toivottujen sisältöjen, materiaalin runsaus ja osallistujien lukumäärän pohjalta. Workshop on mahdollista toteuttaa myös esimerkiksi yhdelle henkilölle. 

Ilmoittaudu
Osallistun seuraavaan workshopiin: