Säännöllinen kimpputoimitus

17885424355602654.jpg

Tarjoamme säännöllistä kukkatoimitusta. Tilaus suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asiakas kertoo mieltymyksiään kukkalajikkeiden, sävyjen ja tunnelman suhteen. Apuna voidaan käyttää inspiraatiokuvia. Tilaaja voi tarkentaa toiveitaan ajan kuluessa. Huolehdimme, että kimput ovat erilaisia. Kokonaisuutta suunniteltaessa asiakas voi nimetä maljakkoa, johon kimppua sidotaan.

Asiakas määrittää aikavälin, kuinka usein kukat toimitetaan. Toimitusväli voi olla yhden-neljän viikon välein. Tavallisimmin kimppuja toimitetaan kahden viikon välein. Valittavanasi on maanantain tai torstain toimituspäivä. 

 

Asiakas määrittää hinnan haluamalleen kimpulle. Minimihinta on 30€/viikko. Kimppuja voi tilata yhden tai useamman. Mikäli kukkien suhteen on jollakin viikolla erityisiä toiveita, asiakas ilmoittaa niistä viikkoa ennen kimpun toimitusta. Mikäli tilaaja ei halua jollakin viikolla kimppua lainkaan, ilmoitus tehdään edeltävällä viikolla. Kimppua on mahdollista suurentaa tai pienentää toiveen mukaan.

 

Kimpputilaus laskutetaan kerran kuukaudessa. Toimitus Oulun kaupungin alueelle tai kohtuullisen etäisyyden päähän sisältyy kimpun hintaan.  Kimppu voidaan tarvittaessa myös toimittaa toiseen osoitteeseen. Asiakas voi lopettaa kimpputilauksen viikkoa ennen seuraavaa kukkatoimitusta.

 

Mikäli toimituksen suhteen on kysymyksiä, vastaamme mielellämme.

 

 

 

 

Tilaa säännöllinen kukkatoimitus

Kiitos tilauksestasi. Vahvistamme tilauksesi seuraavaan arkipäivään mennessä. Kiireisissä asioissa ole yhteydessä puhelimitse.