top of page

RISTIÄISET

Ristiäiset tai nimenantojuhlat ovat pienen ensimmäiset juhlat. Tärkeä, ikimuistoinen päivä hänelle ja teille. Olemme saaneet olla mukana tuomassa lukuisten pienten juhliin ripauksen kukkia ja vehreyttä. Voitte tilata kaste- ja tarjoilupöytään kukkakimput teille sopivin sävyin ja teemoin. Tai suloisille pienille voidaan tehdä kukkainen tai vihreä seppele, joka voi myös koristaa kastemaljaa tai juhlapöytää. Teemme myös esimerkiksi kukkaiset nimikirjaimet somisteeksi kotiinne.

RIPPIJUHLA

Rippijuhla on nuorelle hyvin tärkeä päivä. Sidomme nuorelle sopivan, kauniin onnittelukimpun tai vaikkapa seppeleen tähän tärkeään juhlaan. Tarjoilupöytään saatte juuri teille sopivan kimpun tai jos haluatte, somistan nuoren juhlat vaikka kokonaan puolestanne.

valmistujaiset

Valmistuitko ammattiin tai valmistuiko läheisesi? Meiltä saat tilattua onnittelukimpun upean saavutuksen kunniaksi tai juhlapäiväksi kukkia tuomaan kauneutta tärkeään päivään. Voimme myös huolehtia juhlien somistuksen niin halutessanne.

merkkipäivä

Syntymäpäiviin ja muihin merkkipäiviin kauttamme saa päivän sankarille sopivan kauniin onnittelukimpun tai muunlaisen kukkatervehdyksen. Kukkaset ovat ihana tapa ilahduttaa ja onnitella sankaria. Kauttamme onnistuu myös onnittelukimpun toimitus ja kaunis aiheeseen sopiva kortti kirjoitettuna tai ilman.

bottom of page