jUHANNUSKUKAT JA SAUNAVIHDAT

Juhannuksen kukkakimpuissa on pehmeitä pastellisia sävyjä, runsautta, pieni tujaus vahvempiakin sävyjä. Valittavanasi on kimput koon mukaan. Halutessasi voit nimetä kukkalajikkeita ja värejä tarkemmin, toiveesi mukaan. Koska juhannus on kauniiden luonnonkukkien aikaa, tarjoan myös kaikissa kokoluokissa kukkanippuja, joita ei ole valmiiksi sidottu, ja joiden varret on jätetty pitkiksi. Voit yhdistellä luonnonkukkia kasvatettuihin kukkiin ja asetella kukat rennosti suureen maljakkoon. Myös nippujen sisältöä voit toivoa. Hinnat XS 25€, S 30€, M40€, L50€, XL75€.

Ylpeänä tarjoan juhannuksen saunojille saunavihdat. Vihdat on punottu Pudasjärvisistä visakoivunoksista, ne on niputettu Pentti -papan ohjeiden mukaisesti perinteisellä sidontatavalla. Vihdat myydään tuoreina. Tekijöinä 4h -yrittäjät Aapo ja Otto. Vihtoja on saatavilla yksittäin tai pareina. Hinta 9€/KPL, 16€ 2KPL, 30€ 4kpl.

Kukat ja vihdat toimitetaan torstaina, noudot ovat mahdollisia sekä torstaina että  myös perjantaina juhannusaattona klo 9-11.