top of page

morsiuskimput ja hääsomisteet

Tämän hetken hääkukissa innoittavat luonnollisuus ja runsaus. Vihreät ja rehevät puutarha -henkiset asetelmat kukkivat runsaina.  Villin  kukkaniityn innoittamat boho -kimput vaikuttavat edelleen olevan suosittuja. Väreinä ihastuttavat haaleat, sammuneet roosan ja persikan sävyt, rinnalla vahvat burgundyn ja lilan sävyt ja tulokkaina myös keltainen ja sininen. Morsiuskimppu voi olla esimerkiksi muodoltaan rönsyävän ovaalin muotoinen tai raikkaan timantinmuotoinen. Myös yhden lajin kimput tekevät paluuta.

Morsiuskimppujen hintaan vaikuttavat monet seikat: käytettävät kukat, kimpun muhkeus, lajikkeiden määrä, sekä käytetty tekniikka. Myös vuodenaika vaikuttaa joidenkin kukkien hintoihin ja saatavuuteen. Morsiuskimpun hinnassa tuntuvat myös siihen käytetty suurempi sidonta-aika, nauhat ja mahdolliset muut tarvikkeet sekä suunnittelupalaveri. Mikäli morsian haluaa simppelin ja pienehkö kimpun ja esimerkiksi suunnittelupalaveria ei pidetä, hinta on tavallista morsiuskimppua edullisempi. Näiden seikkojen vuoksi morsiuskimpuille on vaikea antaa selkeää hinnastoa. Kun tarjousta kysellään, olisi hyvä olla esimerkiksi ideakuva, tai edellämainittuja yksityiskohtia. Hintatiedustelua ei kannata epäröidä, se ei luonnollisesti vielä sido mihinkään. 

 

 

 

Hääkukitukset suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti. Kukkia on saatavilla erittäin laaja valikoima, niistä valikoidaan morsiusparille mieluisat sävyt ja lajikkeet. Voimme myös suositella sen hetken parhaimpia kukkia. Lähtökohtana ovat morsiusparin toiveet, ja tapaamme jokaisen parin tai toisen heistä suunnittelupalaverissa, joko kasvotusten tai etänä. Palaveriin voi tulla myös esimerkiksi kaason kanssa. Huolellisella suunnittelulla päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Morsiuskimpun yksityiskohdat suunnitellaan morsiamen toiveiden mukaan, samoin sulhasen, vanhempien, kaasojen ja bestmanin kukat suunnitellaan myös morsiusparin toiveiden mukaan. Parhaimmillaan te asiakkaat annatte uutta inspiraatiota ja mahdollisuuden kokeilla myös uusia kukkalajeja ja tyylejä.

Voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse, nettisivujen, instagramin kautta tai suoraan puhelimitse. Aluksi suunnitelmaa käydään pintapuolisesti läpi ja pohditaan kullekin parille sopivaa budjettia. Varsinainen suunnittelupalaveri pidetään tavallisesti kuukautta - kahta ennen häitä, tai morsiusparin toiveiden mukaan. Autamme mielellään ideoinnissa, eikä suunnitelmien tarvitse olla valmiita palaveriin tultaessa.


 

Mikäli morsiuspari toivoo apua juhlakoristeluun, sekin onnistuu kauttamme. Meiltä voi tilata kukat tarjoilupöytään ja muualle juhlapaikalle. Juhlapaikkaa voi kukittaa monimuotoisesti esimerkiksi leikkokukilla, pöytäasetelmilla ja esimerkiksi vihkikaarella. Tarjoilupöytään meiltä saa kimpun, asetelman tai vaikkapa katosta roikkuvan suuren tilatyön. Kukkasuunnitelmien ei tarvitse olla valmiita suunnittelupalaveriin tultaessa, vaan palaverissa voidaan etsiä morsiusparille mieluisia kukkalajeja, tyyliä ja kokonaisuuksia. Kokonaisuus suunnitellaan juuri teille sopiviksi. Meillä on vuokrattavana myös erilaisia maljoja sekä ruokapöytiin että tarjoilupöytiin, kauniita lyhtyjä ja kynttiläjalkoja ja -kuppeja sekä luonnonmateriaaleja somisteiksi. Vuokrattavissa on myös vihkikaari, jonka voi kukittaa tai koristella muulla tavoin. 

 

Halutessanne voimme huolehtia koko juhlien somistuksen. Suunnittelupalaverissa tehdään yhdessä somistussuunnitelma parin toiveiden pohjalta juuri teidän budjettiinne sopien. Autamme ideoinnissa mielellään. Annamme mielellään vinkkejä ja ideita myös DIY -koristeisiin.  Ideakuvat esimerkiksi pinterestistä auttavat ideoinnissa, joten niitä kannattaa hyödyntää. Teemme kukituksia ja somistuksia kahden vieraan maistraatihäistä aina suurienkin juhlien juhliin.

Korona -viruksesta johtuvat lykkäykset sitoudun hoitamaan asiakkaan valitsemalle päivälle. Viruksesta johtuvista lykkäyksistä ja peruutuksista ei tule asiakkaalle lisäkuluja, mikäli peruutus/lykkäys on tehty viikkoa ennen häitä. 

bottom of page