kukka- ja kakkutilaus

Äitienpäiväkukkiin on valikoitu vaaleansävyisiä ja keväisen hersyviä leikkokukkia. Hortensioista, ruusuista sekä erilaisista, runsaista vihreistä sidotaan rentoja ja herkkiä kimppuja. Myös pionia on jo valikoimassa. Kimpun koon voi asiakas itse määritellä hinnan kautta. Saatavilla on myös ruukkukukkia. Kotimainen vaihtoehto on vaaleanpunaiset pelargoniat, sekä valkoiset hortensiat. Saatavilla on lisäksi ruukkuruusua. Mikäli sinulla on erityistoiveita kukkien suhteen, kannattaa tilaus tehdä 3.5. mennessä. Lauantaihin 9.5. saakka voi saatavuutta tiedustella. Kimpputoivetta voi myös määritellä sävyjen mukaan, tai sitojalle voi halutessaan antaa myös vapaat kädet. XS 25€, S 30€, M 40€, L 50€, XL 70€. Kotimaiset Pelargiania 12€ ja  Hortensiat 29€.  Ruukkuruusu 29€.

 

 

 

 

Äitienpäiväkakku on 6-9hlö raikas mansikkakakku sipauksella lemon-curdia (L,G). Koristeissa vaaleanpunaista ja punaista marjaa&kukkaa äitienpäivä teeman mukaisesti. Macaronslaatikko sisältää yhdeksän kappaleen keväisen väri- ja makuvalikoiman macaronseja: 3x sitruuna, 3x vadelma ja 3x pistaasi-suolapähkinä (L,G. sis.pähkinää). Kakkutilaus on tehtävä 6.5. mennessä. Kakkuja ja macaronseja on rajoitettu määrä. Mansikkakakku lemoncurdilla (6-9hlö) 27€ Macaronslaatikko (9kpl) 15€. 

Mikäli valitset kotiinkuljetuksen, tapahtuu toimitus lauantaina 9.5. Ilmoitamme arvioidun toimitusajankohdan perjantaina 8.5.. Toimitusajankohta arvioidaan yhden-kahden tunnin tarkkuudella. Kuljetus on varattava 6.5. mennessä.Kukat ja kakut on mahdollista noutaa lauantaina klo 9-17 välillä Toppilansalmen toimipisteestä Satamatie 14. 

© 2023 by Odam Lviran. Proudly created with Wix.com.

  • Instagram - Black Circle
  • facebook-square
  • Pinterest Black Square